Κατηγορίες
Super League 2

Ο Λεωνίδας Μπίλης θα είναι προπονητής στα Τρίκαλα, ξεκινούν οι αποχωρήσεις παικτών

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες κατάφερε να κερδίσει πολλούς πόντους μέσα από τη δουλειά και την πειθαρχία του, με αποτέλεσμα πλέον να προβάλει πλέον ως το ακλόνητο φαβορί για να παραμείνει στο πόστο του πρώτου προπονητή.

Όπως αναφέρει το Trikalascore, ότι ισχύει για όλους τους προπονητές ισχύει και για τον Μπίλη, δηλαδή θα αξιολογηθεί από τη διοίκηση και στη συνέχεια της προετοιμασίας και μέσα από την εικόνα των φιλικών παιχνιδιών.

Από κει και πέρα , από τη στιγμή που ο Α.Ο Τρίκαλα έχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις του ένα ρόστερ 35 ποδοσφαιριστών, μαζί με αυτούς που δοκιμάζονται, είναι δεδομένο ότι σύντομα ο αριθμός θα μειωθεί και κάποια παιδιά θα αποχωρήσουν.

Είναι δεδομένο ότι από τους νεαρούς παίκτες που δοκιμάζονται λίγοι θα καταφέρουν να παραμείνουν στο ρόστερ.

Εξάλλου, πιθανότατα την πόρτα της εξόδου θα δει το επόμενο διάστημα, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Βραζιλιάνος πορτιέρο Ντιέγο Αλμέιδα που δε φαίνεται να έχει ικανοποιήσει ιδιαιτέρως με την παρουσία του στο Καρπενήσι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Κροάτη μέσο Γιούρε Πούσιτς, ενώ αντίθετα ο έτερος Κροάτης Λούκα Νίζιτς έχει ικανοποιήσει και λογικά θα συνεχίσει.

Όσον αφορά τους δύο Βραζιλιάνους που δοκιμάζονται, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι φαίνεται σε πρώτη φάση να έχουν ικανοποιήσει τον προπονητή με την παρουσία τους, ωστόσο, θα χρειαστεί λίγος καιρός ακόμη δοκιμών, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και να αποφασιστεί αν θα υπογράψουν στον ΑΟΤ.

Να σημειωθεί ακόμη ότι οι «κυανέρυθροι» είναι στο πρόγραμμα να πραγματοποιήσουν 2-3 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.

Η μία θα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, εάν τελικώς ο Diego αποχωρήσει από την ομάδα και θα αποκτηθεί και ένα εξάρι, που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ του Α.Ο Τρίκαλα δε θα υπερβαίνει τους 28-30.

error: Protected