Κατηγορίες
Διάφορα

Βέροια: Η καταρρακτώδης βροχή διέκοψε τη συναυλία για τους πυρόπληκτους – Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου! (photos)

Η ξαφνική καταρρακτώδης καλοκαιρινή μπόρα οδήγησε στη διακοπή της υπέροχης συναυλίας που ξεκίνησε στο γήπεδο μπάσκετ Εληάς, αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ήταν μια συναυλία που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του μουσικού σχήματος «Μπούσουλας» και με τη συμμετοχή και άλλων τοπικών καλλιτεχνών, η οποία μάλιστα είχε αναβληθεί ήδη μια φορά και πάλι λόγω καιρού.

Επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου και λόγω καιρού μετατέθηκε για μια βδομάδα αργότερα, αλλά δυστυχώς και πάλι δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί.

Η πρωτοβουλία υπήρξε για την ηθική, αλλά και την υλική συμπαράσταση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Η προσέλευση του κόσμου και κυρίως η προσφορά του ήταν συγκινητική καθώς – παρά τις αντίξοες συνθήκες που εμφανίστηκαν επαπειλούμενες από νωρίς – ο κόσμος συμμετείχε και προσέφερε.

Από το πρόγραμμα των 30 τραγουδιών πρόλαβαν να ακουστούν τα πρώτα εννέα. Η μπόρα που ξέσπασε, ανάγκασε το κοινό να εγκαταλείψει άρον – άρον τις κερκίδες του γηπέδου και η συναυλία διακόπηκε προς θλίψη όλων.

δείτε φωτογραφίες στο Verianet

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected