Ποδόσφαιρο Κόσμος

Bundesliga : Τέσσερα γκολ και ένα…τσουβάλι ευκαιρίες στο Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου! (vid)

Εντυπωσιακό ματς στο PreZero Arena, όπου Χοφενχάιμ και Ουνιόν Βερολίνου πρόσφεραν θέαμα αλλά και ουσία.

Το τελικό σκορ 2-2 κρίνεται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν με το…γκάζι πατημένο και στο πρώτο μισάωρο, σημειώθηκαν ήδη τρία γκολ. Η Ουνιόν προηγήθηκε στο 10′ με τον Γκίσελμαν, όμως οι “μπλε” βρήκαν άμεσα τη λύση και στο 14′ ισοφάρισαν με τον Ακπογκούμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Βερολινέζους, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 30′ με “δράστη” αυτή τη φορά τον Λάρσεν και με αυτό το σκορ (2-1) έκλεισε το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα όμως του δευτέρου, η Ουνιόν πέτυχε την ισοφάριση με τον Αβονίγι και ουσιαστικά αποκατέστησε…δικαιοσύνη, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δεν σημειώθηκε (παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες) άλλο τέρμα.

Συνθέσεις

Χοφενχάιμ (Σεμπάστιαν Χένες) : Μπάουμαν, Ράουμ, Ακπογκούμα, Φογκτ, Πος, Στίλερ, Ρούντι (80′ Σαμασέκου), Λάρσεν (62′ Ανταμιάν), Μπαουμγκάρτνερ (79′ Γκατσίνοβιτς), Κράμαριτς, Νταμπούρ (63′ Ρούτερ)

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ) : Λούτε, Γιάκελ, Φρίντριχ, Νότσε, Γκίσελμαν (69′ Τρίμελ), Ράιερσον, Κεντίρα, Χαραγκούτσι (85′ Τόιχερτ), Ίνγκβαρτσεν (60′ Οζτουνάλι), Κρούσε, Αβονίγι (69′ Βολγκσάμερ)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 20/8

Λειψία – Στουτγκάρδη  4-0

Σάββατο 21/8

Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Άουγκσμπουργκ  0-0
Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ  1-2
Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ  2-1
Γκρόιτερ Φιρτ – Αρμίνια Μπίλεφελντ  1-1
Μπόχουμ – Μάιντς  2-0
Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ  4-0

Κυριακή 22/8

Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου  2-2
Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected