Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Καπίας και Κανταρτζής στο ρόστερ

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον ΠΑΣ Αχέρων, που έφτασε αισίως τις έξι.

Η ομάδα της Πρέβεζας ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Καπία, του 37χρονου (15/02/1984) αμυντικού με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που αγωνιζόταν στον Ναυπακτιακό αλλά και του Γιάννη Κανταρτζή, του 28χρονου (06/08/1993) αμυντικού από τον Βόλο, που έπαιξε φέτος σε 13 παιχνίδια στη Football League με τον Πιερικό.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 6ο μέλος του για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Στέφανο Καπία.

Ο 36χρόνος αμυντικός μέσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού η ποδοσφαιρική του διαδρομή “Μιλάει” από μόνη της, ο στέφανος εμφανίστηκε στις εθνικές κατηγορίες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον οποίο βρέθηκε και στη Α Εθνική, Ενώ έχει πολυετή παρουσία στα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, Σταυραετό Συρράκου, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Πόντου, Καραϊσκάκη Άρτας και ΟΦ Ιεράπετρας και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Στέφανε καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι“Στο 5ο μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση στη διασφάλιση της άμυνας μας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κανταρτζή.

Ο 28χρόνος υψηλόσωμος πολύπειρος κεντρικός αμυντικός με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, έχει οδηγήσει τις ομάδες που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα, στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Μαγνησιακό και αγωνίστηκε στη συνέχεια στην Νίκη Βόλου, στην Καλαμάτα, στον Εορδαϊκό, στην Ερμιονίδα, στον Πιερικό, στην Ίντερ Λειψίας, στον Α.Σ. Ρόδου και την περασμένη χρονιά στον Πιερικό.

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected