Κατηγορίες
Super League 1

Απίστευτη δήλωση του Μητρόπουλου στο Metropolis : “Το πρωτάθλημα πάει στην ΕΠΟ αν δεν αρχίσει ούτε στις 11 Σεπτεμβρίου”

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το… μπάχαλο με την έναρξη του πρωταθλήματος

«Ένας που θέλει να δει όλες τις ομάδες θα πρέπει, πλέον, να πληρώσει δύο συνδρομές. Έχει αποδειχθεί ότι η κεντρική διαχείριση σε οποιαδήποτε μορφή φέρνει περισσότερα έξοδα. Όπως σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρα. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε στο… 1821. Και από τις δύο κυβερνήσεις έχει φτάσει το πράγμα σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στα λεφτά μπροστά κανένας μεγάλος δεν θα βοηθήσει τους μικρούς. Ο πρώτος που έφυγε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο κ. Αλαφούζος. Ο ΠΑΟΚ είχε πει δεν γίνεται να πάρω λιγότερα από τον Παναθηναϊκό και σωστά γιατί τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει στην Ευρώπη. Η κεντρική διαχείριση έρχεται μέσω συνεννόησης και όχι με νομοθετήματα. Η υπηρεσία καθενός αξιοποιείται με τα θέλω του».

Για το γεγονός ότι στην Super League 2 νομοθετήθηκε κεντρική διαχείριση: «Η νομική υπηρεσία της Βουλής έπρεπε να είχε πάει για μπάνιο όταν πέρασε η υποχρεωτική κεντρική διαχείριση στην Super League 2. Είναι ένα επιχείρημα περισσότερο επικοινωνιακό των ομάδων που δεν έχουν συμβόλαιο και περιμένουν για να μην έχουμε πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Τόνισε ότι: «Όταν βγάζουν διοίκηση, όμως, δεν τα κοιτάνε αυτά. Φάτε τη λέζα τώρα και περιμένετε να δείτε τι θα κάνετε. Ανεβαίνουν σε… άρμα και όταν έρχεται η στιγμή να πάρουν λεφτά το άρμα δεν υπάρχει πλέον. Αν πάρει ο Αλαφούζος λεφτά από αλλού θα πει όχι; Επίσης, δεν είναι ακόμη έτοιμη η Ελλάδα για εγχειρήματα τύπου PAOK TV».

Υπογράμμισε ότι: «Αν δεν ξεκινήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου, υπάρχει ο κίνδυνος να προσφύγει είτε η Cosmote, είτε η NOVA ή κάποια ομάδα και να ζητήσει διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Super League ή μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ. Μπορεί να αλλάξει η διοίκηση γιατί μπορεί κάποιος να πει ότι αυτή δεν μου κάνει το πρωτάθλημα. Το οικονομικό δεν είναι προϋπόθεση στο καταστατικό για να διεξαχθεί η Λίγκα. Από την άλλη καταλαβαίνω και τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο».

Κατέληξε λέγοντας: «Για το 1,5 εκατ. ευρώ από το στοίχημα έχω επιφυλάξεις. Έχουν πάρει προκαταβολές, αλλά υπάρχουν προσφυγές. Που πάνε αυτά τα λεφτά; Πάνε σε υποδομές; Όταν έχεις εθνική ομάδα της πλάκας για ποιον λόγο αφού δίνεις τα λεφτά από το στοίχημα υποχρεωτικά δεν λες κάθε ομάδα να έχει στην ενδεκάδα τέσσερις Έλληνες στην Super League 1 και επτά στην Super League 2. Το κράτος έχει το δικαίωμα, ακόμη και να μην δώσει λεφτά, να βάλει τέτοιους όρους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected