Ποδόσφαιρο Κόσμος

LaLiga : Είδε τον…Χάρο με τα μάτια της η Ρεάλ, πήρε το “Χ” στο 85′ (vid)

Τρομερό ματς στο Ciudad de Valencia, με τη Ρεάλ να αφήνει δύο βαθμούς κόντρα στη μαχητική Λεβάντε.

Οι Βαλενθιάνοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν μια σπουδαία νίκη, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές και μάλιστα την πρώτη ήταν η ανατροπή του σκορ στο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ μόλις στο 5ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (στα πρώτα δευτερόλεπτα για την ακρίβεια), ο Μάρτι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και σαν να μην έφτανε αυτό για τους “μερένχες”, στο 57′ ο Καμπάνια έφερε…τούμπα το ματς.

Ο Αντσελότι έριξε όλα τα “όπλα” του στη συνέχεια, κάνοντας τέσσερις μαζεμένες αλλαγές και στο 73′ ο νεοεισελθών Βινίσιους ισοφάρισε για τη Ρεάλ.

Η Λεβάντε όμως ήταν πολύ…σκληρή για να πεθάνει και στο 79′ ο Ρομπέρ Πιέρ έδωσε και πάλι το προβάδισμα για την ομάδα του, που βρέθηκε μια ανάσα από τη μεγάλη νίκη, αλλά στο 85′ ο Βινίσιους ξανά έφερε το ματς στο ίσια.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αϊτόρ, που βρήκε τη μπάλα με το χέρι εκτός θέσης.

Παρά το γεγονός πως χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο αμυντικός Αλεχάντρο Καντέρο καθώς είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές, το ισόπαλο 3-3 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ) : Αϊτόρ, Κλερκ, Μιραμόν, Βέζο, Πιέρ, Ραντόγια, Ντε Φρούτος (86′ Φρανκέσα), Μελέρο (66′ Πάμπλο Μαρτίνεθ), Καμπάνια (78′ Μπάρντι), Μοράλες (78′ Καντέρο), Μάρτι (66′ Μάλσα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι) : Κουρτουά, Αλάμπα, Βάθκεθ (65′ Καρβαχάλ), Νάτσο, Μιλιτάο, Ίσκο (60′ Ασένσιο), Βαλβέρδε (82′ Γιόβιτς), Κασεμίρο, Αζάρ (59′ Βινίσιους), Μπέιλ (59′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 20/8

Μπέτις – Κάντιθ  1-1

Σάββατο 21/8

Αλαβές – Μαγιόρκα  0-1
Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ  0-0
Γρανάδα – Βαλένθια  1-1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα  1-1

Κυριακή 22/8

Ρεάλ Σοσιέδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο  1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε  1-0
Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης  3-3

Δευτέρα 23/8

Χετάφε – Σεβίλλη (21:00)
Οσασούνα – Θέλτα (23:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected