Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Δύο Γάλλοι στον Απόλλωνα Λάρισας

Την απόκτηση δύο Γάλλων ποδοσφαιριστές, με ρίζες από χώρες της Αφρικής απέκτησε ο Απόλλων Λάρισας.

Ο λόγος για τους Ζαν-Μαρκ Τιμπουέ (14/03/2000, μεσοαμυντικός) μέσος, γεννημένος στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού που αγωνιζόταν στη Βαλενσιέν Β (πριν σε Αμιάν Β, Μπορντό U19) και Λεμάνγκρ Αμπντέλα (16/03/1999, μέσος) γεννημένος στο Μαρόκο και με θητεία σε Βαλενσιέν Β, Αμιέν Β και Ανζέ C.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλο-Ιβοριανου Jean Marc Tiboue. O Jean είναι γεννημένος στις 14/03/2000 στην πόλη Cocody της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Tiboue που έχει γαλλική υπηκοότητα, αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία σαν μπακ χαφ καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά. Έρχεται στην Ελλάδα και στον Απόλλωνα από την γαλλική Valencienne ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Amiens S.C. και στην Cirondins de Bordeaux. Καλή επιτυχία Jean με την «κυανόλευκη» φανέλα».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλο-Μαροκινου χαφ Lemaangr Abdellah. O Abdel είναι γεννημένος στις 16/03/1999 στην πόλη Pontaince της Γαλλίας. Ο Abdel που έχει γαλλική υπηκοότητα, έρχεται στον Απόλλωνα από την γαλλική Valencienne ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Anger SCO. Να καλωσορίσουμε τον Abdel στην οικογένεια του Απόλλωνα και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία».

error: Protected