Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανοιχτό παιχνίδι στη Σλοβακία, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση από τον Πειραιά

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες πήγαν…περίπατο και με την ελληνική ομάδα να έχει έτσι κι αλλιώς το πάνω χέρι από το πρώτο ματς, Σλόβαν και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι “ερυθρόλευκοι” εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League και περιμένουν την αυριανή κλήρωση (13.00). Άνοιξε λογαριασμό ο Ονιεκούρου, ντεμπούτο για τον Ρόνι Λόπες.

Όπως ήταν λογικό μετά το 3-0 του πρώτου ματς στο Φάληρο η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να της κόψει τη φόρα και παράλληλα να βρει κενούς χώρους για να κάνει τη ζημιά.

Οι Σλοβάκοι λίγο έλειψε να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν στο 15ο λεπτό ο Εντί βγήκε στην αντεπίθεση, ξέφυγε απ’ τον Σισέ, έκανε το σουτ μπροστά απ’ τον Βατσλίκ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της εστία του Ολυμπιακού.

Ωστόσο κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Σλόβαν, όταν την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Ντε Μάρκο στο 25′, ύστερα από… εγκληματικό μαρκάρισμα στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό αργότερα αφήνοντας τη θέση του στον Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πρώτος καθώς στο 33΄ο Βαλμπουενά σέντραρε με τον Ελ Αραμπί με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Η Σλόβαν απάντησε άμεσα με τον Εντί να κάνει το 1-1 με κοντινή προβολή στο 41΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο πήραν ξανά το προβάδισμα (1-2) στο 54ο λεπτό όταν ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε γρήγορα φάουλ και ο Ονιεκούρου με πολύ ωραίο σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τον Ολυμπιακό. Όμως και πάλι η Σλόβαν Μπρατισλάβας αντέδρασε και στο 62ο λεπτό ο Γκριν με κεφαλιά και έκανε το 2-2. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την κλήρωση της Παρασκευής των ομίλων του Europa League.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (36′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά (72′ Κούντε), Βαλμπουενά (60′ Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (72′ Χασάν), Αραμπί (72′ Βρουσάι).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (85′ Κρίζαν), Κάσια, Μπόζικοφ, Ντ Μάρκο, Κανκάβα, Τσάβριτς (67′ Ντε Καμπς), Βάις (79′ Στρέλετς), Ζμρχαλ, Γκριν (85′ Χρντσαρ), Χέντι (79′ Ντράζιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected