Basket

Η Ρίγα στη Λετονία έκανε διακοπή συμβολαίου στον Φορντ επειδή δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Κουίνσι Φορντ από τη Λετονία και την ομάδα της Ρίγα.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο παίκτης που αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της περσινής αγωνιστικής σεζόν υπέγραψε στα τέλη Ιουλίου με τη Ρίγα, όμως η παρουσία του στην ομάδα της Βαλτικής δεν κράτησε ούτε έναν μήνα! Ο Αμερικανός γκαρντ αρνήθηκε να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και παρά το γεγονός ότι η νέα του ομάδα του ξεκαθάρισε ότι αυτό θα σημαίνει αυτόματα τη διακοπή του συμβολαίου του, ο Φορντ δεν άλλαξε γνώμη, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην πορεία του στη Ρίγα.

“Οι δρόμοι μας χώρισαν πριν καν αρχίσει η συνεργασία μας” θα τονίσει ο Γκάτις Γιάχοβικς, πρόεδρος της Ρίγα. “Ο παίκτης αποφάσισε ότι δεν ήθελε το εμβόλιο, κάτι που καθιστούσε αδύνατο να κάνει το οτιδήποτε, να προπονηθεί, να αγωνιστεί σε παιχνίδια και να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα.”

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη για τον 28χρονο Φορντ, ενώ ο Γιάχοβικς ξεκαθάρισε ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πρωτόκολλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected