Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Τις 9 μεταγραφές έφτασε ο ΠΑΣ Αχέρων

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον ΠΑΣ Αχέρων, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Ζιάκα αλλά και του 26χρονου αμυντικού, Δημήτρη Θεοδωράκη.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 8ο μέλος του και ένα δικό του παιδί για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, τον Ραφαήλ Ζιάκα.

Το ήθος, η συνέπεια και το ταλέντο του 18χρονου (γεννημένος το 2003) καθώς επίσης και η φιλοσοφία του ιστορικού συλλόγου μας να στηρίζει αλλά και να δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ήταν τα κίνητρα που μας οδήγησαν στην απόφαση για συνεργασία με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Ζιάκα, ο ποδοσφαιριστής μας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, όπου μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην ανδρική ομάδα, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός, δεν έδωσε την δυνατότητα στον συνεπή στο προπονητικό πρόγραμμα, ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να πάρει λεπτά συμμετοχής σε κάποιο επίσημο αγώνα, όμως πλέον έχοντας πλήρως αποθεραπευτεί θα είναι έτοιμος για την «πρώτη» του προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Την περσινή σεζόν ανήκε στον σύλλογο της Φορτούνας Βαλανιδοράχης από όπου και μεταγράφηκε στον σύλλογο μας.”

“Ο ΠΑΣ Αχέρων, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου του και ενός «δικού του» ποδοσφαιριστή του Δημήτρη Θεοδωράκη, πραγματοποιώντας την 9η μεταγραφική κίνηση του σωματείου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 26χρονος πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, έχει οδηγήσει τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα, στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τη μαχητικότητα, την αθλητικότητα, την ευγένεια και το ήθος του την χρόνια που αγωνιστικέ με τα χρώματα του συλλόγου μας. Εκτός από τον σύλλογο μας έχει αγωνιστεί στις ομάδες τις Καλλιθέας, Διαγόρα Ρόδου, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Προοδευτική και Θεσπρωτό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected