Κατηγορίες
Basket

Νέος Υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής ο Θανάσης Τοπούζης

Ένας καταξιωμένος προπονητής και με μεγάλες παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, αναλαμβάνει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ Μελίκη.

Η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του συλλόγου πιστή στις αρχές που έθεσε από την αρχή της θητείας της δεν θα μπορούσε να μην επενδύσει στα τμήματα υποδομών.

Έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με την 1η θέση όλων των αναπτυξιακών τμημάτων της Ένωσης μας.

Ο Θανάσης Τοπούζης αναλαμβάνει υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ και assistant coach του ανδρικού τμήματος που καθοδηγείται από τον κ. Ασλανίδη Ιορδάνη.

Η πορεία του Θανάση σαν αθλητή με τις εμπειρίες του αλλά και η επιτυχία του στα τμήματα υποδομών του Πιερικού ήταν αυτό που ήθελε η διοίκηση για να μπορέσει να σχεδιάσει το μέλλον του συλλόγου.

Ο Θανάσης Τοπούζης αγωνίστηκε στην καριέρα του σε Πιερικό, Παναθηναϊκό, Σάουθεντ Ίλινοις, Κολοράντο, Ολυμπιακό Βόλου, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Χαλκίδα, Ίκαρους Σερρών και Αίαντα Ευόσμου, πριν μεταγραφεί στον Ηρακλή που έκλεισε την αθλητική του καριέρα.

Να τονίσουμε ότι είναι από τους λίγους μπασκετικούς ανθρώπους τις περιοχή μας με παραστάσεις και συμπαίκτες όπως ο Γιαννάκης, Ντόμινικ Γουίλκινς και άλλοι στον πρωταθλητή Ευρώπης τότε Παναθηναϊκό.

Θανάση σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ και ευχόμαστε, όλοι μαζί σε λίγα χρόνια να καμαρώνουμε για τους αθλητές μας.»

error: Protected