Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Conference League : Βατός όμιλος για τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει την απίθανη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ!

Ένας ΠΑΟΚ όπως ο χθεσινός στην Κροατία, έχει τύχη στον 6ο όμιλο που προέκυψε από την κλήρωση της Κωνσταντινούπολης για τους ομίλους του Conference League.

Η τύχη τον έφερε αντιμέτωπο με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στα play off του Europa League (ήττα 3-0 στο “Καραϊσκάκης” και ισοπαλία 2-2 στην έδρα της) αλλά και την απίστευτη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ των 34.000 κατοίκων (!) που προκρίθηκε στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η δύσκολη αντίπαλος  ωστόσο είναι η Κοπεγχάγη, μια ομάδα που σκοράρει ακατάπαυστα και αγωνίζονται εκεί οι Μάριος Οικονόμου και βεβαίως ο Κάρλος Ζέκα.

Από τους άλλους ομίλους, ξεχωρίζει ο 7ος όπου τίθενται αντιμέτωποι η Τότεναμ, η Ρεν και η Φίτεσε αλλά και ο 2ος με Γάνδη, Παρτιζάν και Ανόρθωση.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 22/10 και θα ολοκληρωθούν στις 10/12 και θυμίζουμε πως έχει αλλάξει ο τρόπος πρόκρισης, καθώς στην επόμενη φάση περνούν όλες οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση ενώ αυτές που θα βρεθούν δεύτερες, θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες μπαράζ τις αντίστοιχες των ομίλων του Europa League.

Οι όμιλοι :

Group A

ΛΑΣΚ Λιντς
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αλασκέρτ
Ελσίνκι

Group B

Γάνδη
Παρτιζάν
Φλόρα Τάλιν
Ανόρθωση

Group C

Ρόμα
Ζόρια Λουχάνσκ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Μπόντο Γκλιμτ

Group D

Άλκμααρ
Κλουζ
Γιάμπλονετς
Ράντερς

Group E

Σλάβια Πράγας
Φέγενορντ
Ουνιόν Βερολίνου
Μακάμπι Χάιφα

Group F

Κοπεγχάγη
ΠΑΟΚ
Σλόβαν Μπραισλάβας
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς

Group G

Τότεναμ
Ρεν
Φιτέσε
Μούρα

Group H

Βασιλεία
Καραμπάκ
Καϊράτ Αλμάτι
Ομόνοια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected