Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Buzzer-beater η πρόκριση της Λευκίμμης, στο 120+1′ της παράτασης!

Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης έδωσε τη νίκη με 3-2 στην ΑΕ Λευκίμμης επί του Ατρόμητου Παλαμά και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης ήταν συναρπαστικός από την αρχή και τα είχε όλα. Γκολ, φάσεις, αποβολές δοκάρια, παράταση και σασπένς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, και σε μία αντεπίθεση στο 14΄κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Αλέξη Κόκκινο. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες της ΑΕ Λευκίμμης και στο 26΄έφερε το ματς στα ίσια. Ο Πανταζής κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Τσεβανέδης, η μπάλα χτύπησε από το ένα δοκάρι στο άλλο και στην επαναφορά ο Πανταζής από κοντά την έστειλε στα δίκτυα του Ατρόμητου.

Μάλιστα η Λευκίμμη στο 41΄με κοντινό πλασέ του Τσεβανέδη μπήκε μπροστά στο σκορ, πριν κλείσει το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους στο 51΄να ισοφαρίζουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντού.

Λίγα λεπτά αργότερα (57′) σουτ του Τσεβανέδη σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και δεν έφτανε αυτό, η Λευκίμμη στο 60΄έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Θεοδωράκης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν «λύγισε» τους γηπεδούχους, ωστόσο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας το σκορ έμεινε αναλλοίωτο και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 100΄επανήλθε και η αριθμητική ισορροπία, αφού και ο Ατρόμητος Παλαμά έμεινε με δέκα παίκτες. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης, ο Κιπτίου με κεφαλιά, μετά από σέντρα του νεοαποκτηθέντος Τσολάκη, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, πέτυχε το γκολ πρόκρισης της Λευκίμμης.

*με στοιχεία από το kerkyrasimera.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected