Κατηγορίες
Super League 2 - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Τι θα γίνει με το LIVE του sportsup.gr τη φετινή σεζόν

Πολλά είναι τα μηνύματα που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν θα υπάρξουν και φέτος (για 7η σεζόν) ζωντανές μεταδόσεις από τις αναμετρήσεις των εθνικών πρωταθλημάτων (εκτός Super League 1) και στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως γνωρίζετε όσοι ακολουθείτε τη σελίδα όλα αυτά τα χρόνια, η διαδικασία για τη ζωντανή κάλυψη τόσο μεγάλου όγκου αγώνων απαιτεί “θυσίες”, τόσο χρονικές (δεσμεύουν όλα τα Σαββατοκύριακα της αγωνιστικής σεζόν και όχι μόνο) όσο και οικονομικές, καθώς θα πρέπει να καλυφθούν οι εργατοώρες αλλά και ο κόπος όλων όσων βρίσκονται στις επάλξεις για να ενημερωθούν οι αναγνώστες.

Οι εποχές δύσκολες ομολογουμένως, ωστόσο με την καθημερινή προσπάθεια όλων, έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές για να βγει και φέτος το LIVE που λάτρεψαν οι ακόλουθοι της σελίδας και ειδικά αυτό της Γ Εθνικής, έχει γίνει viral από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, φέτος θα έχετε ξανά τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ζωντανά για τις εξελίξεις (Super League 2, Γ Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας), με την υποσημείωση πως όσον αφορά την Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, θα υπάρξει μια σημαντική διαφοροποίηση, καθώς δεν είχε την απαιτούμενη ανταπόκριση.

Άλλωστε, “στον τόπο σου ποτέ δεν άγιασες” λέει ένα ρητό κι αυτό το διαπιστώνουμε κάθε χρόνο…

Όσον αφορά την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που ξεκινά σήμερα (28/8) με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων, όπως επίσης και με το αυριανό μενού των 25 περίπου αναμετρήσεων, θα ενημερωθείτε για την κάλυψη (εφ όσον αυτή είναι εφικτή) λίγο πριν την έναρξη τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected