Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : “Απέδρασε” με Γκρίνγουντ η Γιουνάιτεντ! (vid)

“Τα είδε όλα” στο Molineux η Γιουνάιτεντ αλλά τελικά έφυγε νικήτρια χάρη στο γκολ του Γκρίνγουντ!

Ο Κριστιάνο δεν ήταν στο Μολινό, αλλά ο Γκρίνγουντ φρόντισε να «καθαρίσει» για τη Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ ήταν κακή, δεν έπεισε, αλλά μια φάση του 19χρονου ήταν αρκετή για να της χαρίσει ένα μεγάλο διπλό κόντρα στη Γουλβς (1-0) και να φτάσει παράλληλα τα 28 εκτός έδρας ματς αήττητη. Οι «Λύκοι» έχασαν μοναδικές ευκαιρίες και μαζί με την Άρσεναλ είναι οι ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν στην αποστολή, αντίθετα, ο Βαράν φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ, ενώ ο Σάντσο έκανε πρεμιέρα στο βασικό σχήμα. Ωστόσο, το πρώτο 45λεπτό για τη Γουλβς ήταν εξαιρετικό, με τη Γιουνάιτεντ να είναι εγκλωβισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει στο ρυθμό των γηπεδούχων. Κι όμως το 45λεπτο βρήκε τη Γουλβς να έχει τρεις μεγάλες φάσεις, τον απόλυτο έλεγχο, τον Τραορέ να κάνει τρελές κούρσες, αλλά το γκολ να… αγνοείται. Επειτα από 225 αγωνιστικά λεπτά, οι «Λύκοι» μέτρησαν 51 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα δίχτυα.

Ο Πογκμπά δε βρήκε ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά, ο Φρεντ έβλεπε τον Τραορέ να τον περνά σα… σταματημένο, ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν εκνευρισμένος με την κάκιστη εικόνα της ομάδας του, αλλά και τις ελάχιστες βοήθειες που πήρε από τον Σο.

Συνθέσεις

Γουλβς (Μπρούνο Λάζε) : Σα, Σαΐς, Κίλμαν, Κόαντι (87′ Γκιμπς-Γουάιτ), Μαρσάλ, Σεμέδο, Μουτίνιο, Νέβες, Τραορέ (87′ Φάμπιο Σίλβα), Τρινκάο (70′ Ποντένσε), Χιμένεθ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ) : Ντε Χέα, Σο, Βαν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τζέιμς (53′ Καβάνι), Φρεντ, Πογκμπά, Σάντσο (72′ Μαρσιάλ), Μπρούνο Φερνάντες, Γκρίνγουντ (90′ Νταλό)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/8

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ  5-0
Νόριτς – Λέστερ  1-2
Μπράιτον – Έβερτον  0-2
Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας  2-2
Άστον Βίλα – Μπρέντφορντ  1-1
Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον  2-2
Λίβερπουλ – Τσέλσι  1-1

Κυριακή 29/8

Τότεναμ – Γουότφορντ  1-0
Μπέρνλι – Λιντς  1-1
Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  0-1

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected