Ποδόσφαιρο Κόσμος

Serie A : Πέρασε από τη Γένοβα με γκολ στο 84′ η Νάπολι (vid)

Σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στη Serie A, η Νάπολι “απέδρασε” από τη Γένοβα με γκολ ου Πετάνια στο 84ο λεπτό.

Το “2 στα 2” στη φετινή Serie A που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τις Ίντερ και Λάτσιο πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η Νάπολι, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι (βασικός ο Κώστας Μανωλάς που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τον στόπερ των παρτενοπέι να παίζει ως το φινάλε) να περνάει νικηφόρα από το Λουίτζι Φεράρις υποτάσσοντας με σκορ 2-1 την Τζένοα.

Το ματς στην Γένοβα ήταν απολύτως ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, όμως ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Φαμπιάν Ρουίθ στο 39ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του ιταλικού Νότου, λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, Σασουόλο και Σαμπντόρια “αλληλοεξουδετερώθηκαν”, με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 0-0.

Οι συνθέσεις στη Γένοβα :

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι) : Σιρίγκου, Μπιράσκι, Βανχόιζντεν (67′ Μασιέλο), Κρίσιτο, Γκιλιόνε (83′ Μπεχράμι), Ροβέλα, Μπαντέλ, Στουράρο (67′ Καλόν), Καμπιάσο, Εκούμπαν (46′ Μπούσκα), Ερνάνι (46′ Πάντεφ)

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι) : Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρούι, Φαμπιάν, Λομπότκα, Ελμάς (90+2′ Γκαετάνο), Πολιτάνο (82′ Πετάνια), Ινσίνιε, Λοσάνο (70′ Ουνάς)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 27/8

Ουντινέζε – Βενέτσια  3-0
Βερόνα – Ίντερ  1-3

Σάββατο 28/8 

Αταλάντα – Μπολόνια  0-0
Λάτσιο – Σπέτσια  6-1
Γιουβέντους – Έμπολι  0-1
Φιορεντίνα – Τορίνο  2-1

Κυριακή 29/8

Τζένοα – Νάπολι  1-2
Σασουόλο – Σαμπντόρια  0-0
Μίλαν – Κάλιαρι (21.45)
Σαλερνιτάνα – Ρόμα (21.45)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected