Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλάζουν οι ημερομηνίες για το Κύπελλο

Νέα δεδομένα για τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 4/9.

Εκ των πραγμάτων, ορίζεται ξανά η ημερομηνία κλήρωσης του θεσμού αλλά και της Α Ερασιτεχνικής τη Δευτέρα 6/9 και ώρα 19.00μμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι, επειδή τα περισσότερα Σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ.Η. δεν ολοκλήρωσαν την αντικατάσταση των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας των ποδοσφαιριστών τους και ως εκ τούτου δεν έτοιμα να αγωνιστούν, η Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, καθώς και της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, μετατίθεται για τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 7 μ.μ.

Επομένως, οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων μετατίθενται για το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11-12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των Σωματείων στις ως άνω διοργανώσεις επανορίζεται μέχρι και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 1 μ.μ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected