Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η Έμπολι ανακοίνωσε τον Brignoli στον Παναθηναϊκό, ξανά με τα πράσινα ο Γιώργος Βαγιαννίδης!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού και το απόγευμα της Τρίτης η μεταγραφή του Ιταλού πορτιέρε από την Έμπολι στον «τριφύλλι» πήρε επίσημη μορφή!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ιταλός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», καθώς όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό » για την πώληση του έμπειρου άσου.

Ο Μπρινιόλι αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη στην Αθήνα για τα τυπικά και την ενσωμάτωσή του στην νέα του ομάδα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Ξεκίνησε το 2009 την καριέρα του στη Μοντικιάρι, ενώ στη συνέχεια μετά από μια διετία πήρε μεταγραφή στη Λουμετσάνε. Έπειτα για μια διετία στην Τερνάνα, από την οποία το 2015 έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Γιουβέντους. Από εκεί έφυγε πέντε φορές δανεικός για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο.

Το 2018 πήρε μεταγραφή στην Παλέρμο, στην οποία κάθισε ένα χρόνο πριν υπογράψει στην Εμπολι, όπου ανήκει μέχρι σήμερα. Πέρυσι με τη φανέλα της Εμπολι μέτρησε 33 συμμετοχές στη Serie B.

Οριστική είναι και η επιστροφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 19χρονος Έλληνας μπακ έμεινε ελεύθερος το βράδυ της Τρίτης από την Ίντερ και αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για να υπογράψει στους «πράσινους» το νέο του συμβόλαιο. Η μεταγραφή του σε πρώτη φάση δεν αφορά την πρώτη αλλά την δεύτερη ομάδα, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια, να βελτιωθεί και να δείξει πάνω στο χορτάρι ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected