Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στα τρία σημερινά φιλικά (photos)

Τέσσερα φιλικά ματς διεξήχθησαν σήμερα στον νομό Ημαθίας.

Το sportsup.gr βρέθηκε στον Τριπόταμο, όπου ο φιλόδοξος και άκρως ανανεωμένος Αστέρας επικράτησε με 3-2 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε ένα ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και ανατροπή στο τέλος για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Κώστα Τενεκετζή, που είχε περισσότερες λύσεις σήμερα σε σχέση με το φιλικό στη Μελίκη, προηγήθηκε με γκολ του Μισιρλίδη, όμως ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Ηλία Προβατίδη.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πέναλτι ήταν το τρίτο(!) για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, καθώς Σαλπιγγίδης (απέκρουσε ο Καζεπίδης) και Νάσης (σημάδεψε το δοκάρι) δεν βρήκαν στόχο.

Οι “κυανόλευκοι” πήραν ξανά προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ασλάνογλου, όμως στη συνέχεια το συγκρότημα του Γιώργου Μαραγκού έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Σοφιανίδη και Νάση.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Φίλιππος Μελίκης, σε ματς που διεξήχθη στη μνήμη του εκλιπόντα Αντώνη Τζουνόπουλου επικράτησε σε ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αιγινιακό (5-2) στον οποίο προπονητής είναι ο Γιώργος Ντάμτσιος.

Για τους “ερυθρόλευκους” τα γκολ σημείωσαν οι Ηλιάδης, Δημήτρης Θυμιόπουλος, Σάκης Τσικόπουλος, Κούκλας και Μπρέγκου, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν δύο πρώην παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, οι Καπετάνος και Κιρκιλιανίδης.

Στην Αγκαθιά, η τοπική Νίκη που θα αγωνιστεί φέτος στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, επικράτησε με 1-0 του νεανικού ΠΑΟΚ Κουλούρας με γκολ του Κοσέογλου, ενώ στο Ζερβοχώρι, σε ματς ανάμεσα σε ομάδες που θα αγωνιστούν στη Β κατηγορία, η ΑΕ Καβασίλων επικράτησε του γηπεδούχου Άτλαντα με σκορ 2-1.

Τα αποτελέσματα :

Αστέρας Τριποτάμου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  3-2 (Προβατίδης πεν, Σοφιανίδης, Νάσης / Μισιρλίδης, Ασλάνογλου)

Φίλιππος Μελίκης – Αιγινιακός  5-2 (Ηλιάδης, Θυμιόπουλος Δ., Τσικόπουλος Σ., Κούκλας, Μπρέγκου / Καπετάνος, Κιρκιλιανίδης)

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Κουλούρας  1-0 (Κοσέογλου)

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Καβασίλων  1-2 (Σιδηρόπουλος Χ. / Νούζι, Μυλωνάς Αλ.)

φωτογραφίες από τον Τριπόταμο :

*εκκρεμεί η φωτογραφία της 11άδας του Ροδοχωρίου αλλά και βίντεο με στιγμιότυπα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected