Κατηγορίες
Αθλήματα

Μια νίκη και μια ήττα για τον Σκορίλα, καλές εμφανίσεις από την Σακελλαρίδη στη Βιέννη

Μια νίκη και μια ήττα σημείωσε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στη πρεμιέρα του για αυτή την εβδομάδα στο Future τουρνουά των 15.000 της Αιγύπτου.

Στα διπλά κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά, αλλά δε είχε ανάλογη πορεία και στα μονά γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, δεν έκανε ιδανικό ξεκίνημα ο Αλέξανδρος Σκορίλας στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης του Καΐρου, απέναντι στον Αιγύπτιο Sherif Makhlouf που αγωνιζόταν στο κυρίως ταμπλό με wild card.

H αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Έλληνα τενίστα να υποχρεώνεται σε ήττα με 6-3, 6-2 από τον αντίπαλο του σε μια αναμέτρηση που κράτησε 1 ώρα και 28 λεπτά.

Η παρουσία του Έλληνα τενίστα όμως στο τουρνουά θα συνεχιστεί, καθώς αγωνίζεται και στο ταμπλό των διπλών με συμπαίκτη τον Αυστριακό Philip Bachmaier, όπου θα διεκδικήσουν αύριο ένα εισιτήριο για την φάση των ημιτελικών.

Στη πρεμιέρα τους οι δυο τενίστες επικράτησαν των Ιταλών Marco De Rosa και Alessandro Ragazzi με 6-3, 6-1.

Καλές εμφανίσεις από την Σακελλαρίδη στη Βιέννη

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε στο 25άρι τουρνουά της Βιέννης η Σαπφώ Σακελλαρίδη, όπου ολοκληρώθηκε στο κυρίως ταμπλό η πορεία της ξεκινώντας με φόρα από τα προκριματικά.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη προσπάθεια της Σαπφώ Σακελλαρίδη στα χωμάτινα γήπεδα της Βιέννης, καθώς σταμάτησε η πορεία της στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό απέναντι στη πολύ δυνατή Jana Fett Νο.208 του κόσμου.

Η αναμέτρηση διάρκειας 1 ωρας και 19 λεπτών ολοκληρώθηκε με την τενίστρια από την Κροατία να κερδίζει με 6-1, 6-3.

Η Σαπφώ να σημειωθεί πως για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό, χρειάστηκε να πετύχει 3 συνεχόμενες νίκες στα προκριματικά, εκεί όπου δεν απώλεσε μάλιστα κανένα σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνίζεται και στο ταμπλό των διπλών, όπου αύριο θα διεκδικήσει μια θέση -μαζί με την Σλοβάκα συμπαίκτρια της Ingrid Vojcinakova- στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον 1ο γύρο των διπλών, τα 2 κορίτσια ξεπέρασαν με 6-3, 7-6 (6) το εμπόδιο των Andriana Rajkovic από τη Κροατία και Eva-Maria Rimi από την Αυστρία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected