Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

To sportsup.gr στην προετοιμασία των Veria Ladies (photos+vid)

Συνεχίζεται η περιήγηση του sportsup.gr στα γήπεδα της Ημαθίας και χθες (2/9) βρεθήκαμε στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Νικομήδειας.

Εκεί πραγματοποιείται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Veria Ladies που ιδρύθηκε την περσινή σεζόν και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ο προπονητής, Θανάσης Γιαγλής και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μυλωνάς μας υποδέχτηκαν εγκάρδια και παρακολουθήσαμε από κοντά τις προσπάθειες των 14 κοριτσιών (τέσσερις απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων), που έδωσαν το παρών στη χθεσινή προπόνηση.

Με την ελπίδα πως φέτος θα συμμετέχουν χωρίς προβλήματα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και πως δεν θα υπάρξει αναβολή ή διακοπή λόγω της πανδημίας, ο νεοσύστατος σύλλογος συνεχίζει την προετοιμασία που θα περιλαμβάνει αργότερα και μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Να απονείμουμε τα εύσημα στον πρόεδρο της ομάδας, Αγάπιο Αναστασιάδη, στο τεχνικό επιτελείο και στις αθλήτριες της ομάδας καθώς, σε ιδιαίτερα δύσκολες ομολογουμένως εποχές, διατηρούν τον σύλλογο και έχοντας μάλιστα όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected