Κατηγορίες
Basket

Το Σάββατο το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Φιλίππου για τη νέα σεζόν

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα για την αγωνιστική σεζόν 2021/2022 δίνει το Σάββατο 4/9 στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Η ομάδα της Ημαθίας αντιμετωπίζει την πολύ φιλόδοξη και φέτος ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας, η οποία αγωνίζεται κι αυτή στην Α2, για την πρώτη αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Μετά από μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασίας, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες, οι παίκτες του Φιλίππου καλούνται να μπουν στο γήπεδο, όντας φυσικά σε πολύ πρώιμο στάδιο αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον νικητή του γειτονικού ντέρμπι ΓΣ Ελευθερούπολης-ΕΑ Καβάλας που διεξάγεται την ίδια ώρα στην έδρα της πρώτης.

Η γενική είσοδος κοστίζει 5€, ενώ ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα διατίθενται και στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα για όποιους θέλουν να προμηθευτούν.

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου 6μηνου. Η είσοδος σε ανήλικους 12-17 ετών επιτρέπεται με αρνητικό PCR 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών, ενώ για τους κάτω των 12 ετών απαιτείται αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Τζιρτζιμάλης-Αγραφιώτης-Λουλουδιάδης

error: Protected