Όταν είδαμε το αποτέλεσμα, ένα σοκ το πάθαμε!
Η σημερινή δημιουργία του Μάνου Δημόπουλου, του…μετρ στο “Γλύκισμα” Cafe-Patisserie είναι στην κυριολεξία όλα τα λεφτά και παραπέμπει σε βραβευμένους ζαχαροπλάστες, με τεράστια φαντασία!
Η τούρτα που θα δείτε κάτω είναι ένα…αφιέρωμα στη βότκα Grey Goose, προφανώς ειδική παραγγελία από έναν λάτρη του είδους.
Σε ένα από τα πιο προσβάσιμα σημεία της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Πιερίων 11 (απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων), το «Γλύκισμα» Cafe-Partisserie έχει αναγάγει τη ζαχαροπλαστική σε επιστήμη και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί!