Διάφορα - Συνεργάτες

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας σας καλεί να πορευτείτε μαζί του!

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας ξεκίνησε και επίσημα τις εγγραφές του, καθώς προχώρησε και η επίσημη αναγνώριση του.

Οι εγγραφές θα γίνονται δια ζώσης δύο φορές το χρόνο, Σεπτέμβριο και Μάρτιο. Επειδή ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να διαθέτει δικό του χώρο, θα ανακοινώνονται από τα social media ώρες και σημεία στη Βέροια όπου θα δέχονται εγγραφές νέων μελών. Το ετήσιο κόστος συνδρομής μελών είναι 10 ευρώ.

Με την ετήσια συνδρομή, θα λαμβάνετε και μια ηλεκτρονική κάρτα μέλους του συλλόγου με ξεχωριστό QR Code ο καθένας. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν οι ηλεκτρονικές κάρτες όχι μόνο για την συνδρομή, αλλά να επικοινωνήσουμε και με τα τοπικά καταστήματα της Βέροιας, ώστε τα μέλη του συλλόγου να δικαιούνται κάποιες προσφορές. Σκοπός είναι να δοθεί κίνητρο στα μέλη να στηρίξουν την τοπική αγορά και σαφώς ταυτόχρονα στους πολίτες να γίνουν μέλη στο Σύλλογο με αυτές τις προσφορές.

Επίσης, τα μέλη που εγγράφονται θα μπαίνουν στην Ιδιωτική ομάδα του Συλλόγου στο Facebook όπου θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν στις αποφάσεις και να συνδράμουν περισσότερο.

Τέλος όσοι γίνονται μέλη θα μπορούν να αναλάβουν, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, υπεύθυνα πόστα όπως για παράδειγμα συμμετοχή σε διάφορες ομάδες που θα δημιουργούνται (φωτογραφίας, βίντεο, social media, ιστοσελίδα, άρθρα, εφημερίδα κ.α.) στις οποίες θα χρειαστούν άτομα για επίβλεψη και επίτευξη στόχων.

Τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν τη στήριξη και την βοήθεια σας! Θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και με την οικονομική βοήθεια θα μπορέσουν να κάνουν μεγαλύτερες δράσεις και να καλύπτουν τα απαιτούμενα έξοδα του Συλλόγου.

Το επόμενο σημείο εγγραφών θα είναι την Κυριακή 12/09 στις 19:00 – 21:00 το απόγευμα στην πλατεία ελιάς. Σας περιμένουμε όλους εκεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected