Διάφορα - Συνεργάτες

Η πρεμιέρα της Super League στο “Barok” Coffee-Bar!

Επιτέλους η Superleague ξεκινά και η πρεμιέρα του Σαββάτου περιλαμβάνει δύο παιχνίδια μετά το κυρίως πιάτο της Κυριακής.

To “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας, είναι η πρόταση του sportsup.gr για μια σεζόν γεμάτη με ποδοσφαιρικές (και όχι μόνο) αναμετρήσεις, σε έναν άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση για όλους!

Ξεκίνημα από το ματς της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός με την… αύρα του Γιοβάνοβιτς και του νεοφερμένου Παλάσιος θέλει να μπει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα και υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης που δυνάμωσε με την απόκτηση του Παμλίδη και του Κάστρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το άλλο ματς της πρεμιέρας της Superleague διεξάγεται στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες έμειναν στην κατηγορία μέσω μπαράζ, εκεί όπου νίκησαν την Ξάνθη, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μπαίνοντας στα playoffs. Ο Ράσταβατς έμεινε στην Τρίπολη και το σύνολο του έδειξε εξαιρετική εικόνα στα φιλικά, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Έκανε πάλι έξυπνες με την απόκτηση του Μπενίτo που ήρθε για να ανεβάσει τον ανταγωνισμό για τον… μπαρουτοκαπνισμένο Μπαράλες, αλλά και τον Ατιένθα που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Σουάρες και έχει… γαλουχηθεί στις ακαδημίες της Ατλέτικο και με παρουσίες στη Segunda Division.

Το πρόγραμμα της Super League 

Σάββατο 11/9

18.15 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης
20.30 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 12/9

18.15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία
19.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
20.30 ΑΕΚ – Ιωνικός
20.30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Δευτέρα 13/9

19.30 Άρης – ΟΦΗ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected