Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Πρόκριση στη…ρώσικη ρουλέτα για την Ηλιούπολη

Πικρό αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι υπέστη ο ΠΟΑ, που ηττήθηκε με 3-4 στην “ρώσικη ρουλέτα” από την Ηλιούπολη και αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σπουδαία η προσπάθεια του Γιώργου Γιαγκιόζη στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς έσωσε δύο εκτελέσεις, πραγματοποίησε μία τρίτη, όμως ο επόπτης Καφεσάκης, έδειξε πως δεν πατούσε το ένα πόδι του τουλάχιστον την γραμμή και ο Κράσι επανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Μοιραίος για τον ΠΟΑ ο Μιχάλης Αννιτσάκης, που αν και σκόραρε στην αναμέτρηση, έστειλε στην τελευταία φάση του αγώνα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του του, στέλνοντας το ματς στην παράταση, ενώ δέχθηκε το στοπ από τον Λέτσο, στα πέναλτι. Χαμένα πέναλτι για τον ΠΟΑ είχαν και οι Κερμενίδης, Ολιβέιρα.

Σκόρερ για τον ΠΟΑ οι Ολιβέιρα (16′), Αννιτσάκης (33′) και Καϊμακαμούδης (43′) που πέτυχε και τα τρία του τέρματα στο πρώτο μέρος.

Για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ σκόραραν, οι Ταβάρες στο 38′ και ο Ντινιωτάκης στο 47′, ενώ ο Αννιτσάκης έστειλε άθελα του το ματς στην παράταση με αυτογκόλ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων

Να σημειωθεί πως ο ΠΟΑ σκόραρε στο δεύτερο μέρος με τον Τσιρούδη ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

το φιλμ του αγώνα στο Prismasport

Συνθέσεις

ΠΟΑ (Ανέστης Αναστασιάδης): Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης (83′ Γιαλυτάκης), Σαβουϊδάκης, Τσιρούδης (83′ Χατζηανδρέου), Σένκα (75′ Νίκολι), Καϊμακαμούδης (90+3 Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης.
ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές):Λέτσο, Πολίτης (46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο (82′ Τσάκαλος), Μαλάι (82′ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες (72΄Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης (111′ Λάμπι)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected