Basket

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που πλέον περνά στην μετά Βασιλακόπουλου εποχή κι αναζητά το δρόμο που θα οδηγήσει και πάλι το ελληνικό μπάσκετ στις κορυφαίες θέσεις.

Όπως αναφέρει το basketblog, αναλαμβάνει ένα βαρύ φορτίο και μια τεράστια ευθύνη. Το μπάσκετ δεν έχει χρόνο για… αναμονή και καθυστέρηση. Πρέπει άμεσα να μπει σε πορεία ανάπτυξης με τη δουλειά να αρχίζει από τη βάση του αθλήματος.

Η πλειοψηφία των σωματείων έδειξε τη σαφή προτίμηση στον Πατρινό παράγοντα ο οποίος δούλεψε σε βάθος με τους παράγοντες. Είχε συχνή και ουσιαστική επαφή μαζί τους και κατάφερε, με μεθοδικά βήματα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και κυρίως να τους πείσει για το πλάνο του. Μακριά από φωτογραφίσεις και από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο με δουλειά και ουσία.

Ο αριθμός των 611 σωματείων που ψήφισαν (ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια) δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον και παράλληλα την απαίτηση για αλλαγή. Και για χάραξη νέας πορείας. Τα 611 που ψήφισαν εκφράζουν το 97% του εκλογικού σώματος κι αυτό δείχνει πολλά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected