Κατηγορίες
Super League 1

Super League 1 : Δυναμικό ξεκίνημα για τον Βόλο, 2-1 τη Λαμία

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Super League ο ΝΠΣ Βόλος.

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στην πρεμιέρα, παίζοντας επιθετικά και μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες.

Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 και αναγκαστικά ρίσκαραν στο δεύτερο 45λεπτο μειώνοντας μεν το σκορ αλλά χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν τη μοίρα τους.

Ο Χούλιαν Μπαρτόλο στο 8′ πέτυχε το πρώτο γκολ του Βόλου στο πρωτάθλημα και λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Τομ φαν Φέερτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Λαμία μείωσε στο 52′ με τον Τιρόνε, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Γκέντσογλου και παρά το γεγονός πως πίεσε στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες να κάνουν το 3-1 και να “τελειώσουν” το ματς.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ) : Κλέιμαν, Φεράρι, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (77′ Σοάρες), Φερνάντες (85′ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ (64′ Ροσέρο)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) : Σαράνοφ, Άνχελ Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος (83′ Βύντρα), Αντέτζο (46′ Μαζουλουξής), Τζανδάρης, Γκέντσογλου (46′ Τιρόνε), Ρόμανιτς, Ελευθεριάδης (46′ Μανουσάκης), Νούνιες, Καραμάνος (73′ Μανούσος)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 11/9

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης  0-0
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης  4-0

Κυριακή 12/9

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία  2-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)
ΑΕΚ – Ιωνικός (20.30)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20.30)

Δευτέρα 13/9

Άρης – ΟΦΗ (19.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected