Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έπος της Γιουνγκ Μπόις, έκανε την ανατροπή στο 90+5′ και έριξε στο…καναβάτσο τη Γουνάιτεντ! (vid)

Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τη Γιουνγκ Μπόις!

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η ομάδα από την Ελβετία επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα, γυρίζοντας μάλιστα το ματς μετά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος σκόραρε ξανά στην Ευρώπη με την κόκκινη φανέλα, ανοίγοντας το σκορ στο 13′ όμως οι Άγγλοι έμειναν με 10 παίκτες στο 35′ λόγω αποβολής του Βαν-Μπισάκα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ντάβιντ Βάγκνερ έριξε στο ματς τον Τεοσόν Σιμπατσέ, τον 25χρονο Αμερικάνο φορ ο οποίος έδωσε πνοή στην επίθεση των Ελβετών και το σκηνικό δεν άργησε να αλλάξει.

Στο 66′ ο Ενγαμελέου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση, μεταφέροντας το παιχνίδι στα καρέ των Άγγλων.

Στην τελευταία φάση του ματς και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμπατσέ πέτυχε το γκολ της νίκης και έδωσε μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας που γέμισαν το Wankdorf Stadion.

Συνθέσεις

Γιουνγκ Μπόις (Ντάβιντ Βάγκνερ) : Μπαλμός, Χέφτι (83′ Σουλεϊμάνι), Καμαρά, Λάουπερ (92′ Ζέσιγκερ), Γκαρσία (46′ Σιεμπατσέου), Σιέρο, Μάρτινς (82′ Ρίντερ), Φάσναχτ, Έμπισερ, Ενγκαμαλέου, Ελία (92′ Κανγκά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ) : Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, Φρεντ (89′ Μαρσιάλ), Σάντσο (37′ Νταλότ), Φερνάντες (72′ Μάτιτς), Φαν Ντε Μπέεκ (46′ Βαράν), Ρονάλντο (72′ Λίνγκαρντ)

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  2-1
Βιγιαρεάλ – Αταλάντα (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected