Κατηγορίες
Super League 2

H EEA όχι μόνο απέρριψε το πιστοποιητικό της Ρόδου αλλά την παρέπεμψε στον Εισαγγελέα!

Νέα δεδομένα στη Super League 2 μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη Ρόδο.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της ΓΓΑ, η ομάδα από το Νησί των Ιπποτών όχι μόνο δεν λαμβάνει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά καλείται στον Εισαγγελέα για ψευδή υπεύθυνη δήλωση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης!

Αναλυτικά :

«Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».

error: Protected