Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη πρόκριση για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη!

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Jablonec nad Nisou, αποκλείοντας τη Νο.429 της παγκόσμιας κατάταξης, Valeriya Strakhova, για να προκριθεί στις “16” καλύτερες του ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο χωμάτινο τουρνουά του Jablonec nad Nisou στην Τσεχία, που ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων της ITF.

Μετά από τις 3 νίκες που πέτυχε στα προκριματικά, η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια μπήκε με φόρα στο κυρίως ταμπλό και απέκλεισε την Ουκρανή Valeriya Strakhova, Νο.429 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 7-5.

Και τα δυο σετ τα κέρδισε με ανατροπή η Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.613 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο 1ο σετ ανέτρεψε το 1-3 για να κερδίσει τα 5 από τα 6 επόμενα games, ενώ στο 2ο σετ ήταν πίσω με 1-4 και με 1-5, κερδίζοντας 6 games στη σειρά για να φτάσει στη νίκη, έπειτα από 2 ώρες και 23 λεπτά αγώνα.

Μια ακόμα μεγαλύτερη και δυσκολότερη πρόκληση περιμένει τη Σακελλαρίδη στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Reka-Luca Jani, No.1 στο ταμπλό και Νο.195 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Η Jani κέρδισε στη σημερινή της πρεμιέρα την Τσέχα Lenka Munzarova με 6-1, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected