Κατηγορίες
Διάφορα

Στα…κάγκελα οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Ημαθία (photos)

Η είδηση πως η Ημαθία (όπως και οι όμοροι νομοί Πέλλας και Πιερίας) μπαίνουν στο “κόκκινο” λόγω αύξησης κρουσμάτων, έφερε μεγάλη αναστάτωση, κυρίως στους επιχειρηματίες της εστίασης.

Κι αυτό γιατί τα μέτρα που προβλέπονται κατά τη διάρκεια των περιορισμών, πλήττουν τον συγκεκριμένο κλάδο αλλά και όσες επιχειρήσεις λειτουργούν από τις 01.00 το βράδυ μέχρι τις 06.00 το πρωί.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις πολλών ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης, που μαζί με μέτρο της εισόδου μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες που ισχύει εδώ και δύο μέρες, έρχεται να προστεθεί και το κλείσιμο μετά τη μία το βράδυ. Παράλληλα, δεν θα μπορούν να βάλουν μουσική, στοιχείο που αγγίζει βεβαίως και τον κλάδο των DJ και μουσικών, που εκ των πραγμάτων δεν έχουν αντικείμενο απασχόλησης για όσο διάστημα παραμείνει το lockdown.

Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερος λόγος για τις πρόσφατες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Ημαθία και συγκεκριμένα τις συναυλίες που προσέλκυσαν πλήθος κόσμου, στα οποία -κατά πολλούς- δεν τηρήθηκαν τα μέτρα που έπρεπε, με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά του ιού.

Ας δούμε μερικές αναρτήσεις, έχοντας βεβαίως σβήσει τα ονόματα των χρηστών :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected