B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Συμπληρωματική προκήρυξη για τα πρωταθλήματα από την ΕΠΣ Ημαθίας, άλλαξε το όριο για τους “μικρούς”

Νέα συμπληρωματική προκήρυξη εξέδωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, με κάποιες αλλαγές που προέκυψαν μετά το ΔΣ της 1οης Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ανανεώθηκε η λίστα με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία, καθώς μετά την αποχώρηση ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Θύελλας Σταυρού, ΑΕ Σχοινά και ΑΕ Καψόχωρας από την Α Ερασιτεχνική, υπήρξαν ανακατατάξεις.

Στις αλλαγές που εντοπίζονται είναι και τα όρια ηλικίας για τους λεγόμενους “μικρούς” που υποχρεούνται οι ομάδες Α και Β κατηγορίας να έχουν στην αρχική ενδεκάδα. Αυτοί θα είναι τελικά 19 ετών (γεννηθέντες από 1/1/2002), αντί για 18 (από 1/1/2003) όπως είχε προβλεφθεί στην αρχική προκήρυξη (ΕΔΩ).

Όσον αφορά τη Β Ερασιτεχνική, ο ποδοσφαιριστής που υποχρεωτικά πρέπει να βρίσκεται στην αρχική 11άδα θα είναι ένας (1), ενώ δεν υπάρχει περιορισμός για τη Γ κατηγορία.

Τέλος, διαφοροποίηση υπάρχει σχετικά με τα play off, καθώς στην Α Ερασιτεχνική θα συμμετέχουν στις διαδικασία ΚΑΙ οι 10 ομάδες. Αυτές που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 5η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο συμμετέχουν στη διαδικασία των play-off και οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 6η μέχρι και τη 10η στα play-out.

Οι συμμετέχουσες ομάδες αγωνίζονται σε ένα μίνι πρωτάθλημα δύο (2) γύρων, δηλαδή δέκα (10) αγωνιστικών, ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη μετά τα play off θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου που θα ισχύουν από φέτος για τη Γ Εθνική και αυτή που θα καταλάβει τη 10η και τελευταία θέση, υποβιβάζεται στη Β κατηγορία.

Αναλυτικά η τροποποιημένη προκήρυξη ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected