Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Νέα δεδομένα φέτος με το LIVE του sportsup.gr στην Α Ερασιτεχνική

Ξεκινά αύριο (18/9) το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, που κατά πολλούς είναι ένα…τουρνουά. καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστούν 10 ομάδες.

Μετά την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ημαθίας την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά παίρνει η πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΗ, που και φέτος θα “στεγαστεί” στο sportsup.gr, μια ιστοσελίδα που ενημερώνει τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από το 2012.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία το βράδυ των αγώνων να ενημερώνονται για τα φύλλα αγώνων των πέντε αναμετρήσεων κάθε αγωνιστικής (σκόρερς, συνθέσεις, στατιστικά), ωστόσο θα υπάρξει διαφοροποίηση στο LIVE.

Μετά από 10 περίπου χρόνια, η διεύθυνση αποφάσισε η ζωντανή κάλυψη να γίνει επιλεκτική, με συγκεκριμένους συνεργάτες οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα, δίνοντας έτσι το κίνητρο ώστε να αξίζει (από πολλές απόψεις) να δεσμευτεί ένας συνεργάτης που θα βρίσκεται στον συντονισμό της διαδικασίας.

Έτσι, οι ομάδες που θα καλύπτονται LIVE φέτος από το sportsup.gr θα είναι (με αλφαβητική σειρά) οι :

Άχθος Αρούρης
ΓΑΣ Κοπανού
ΓΑΣ Ροδοχωρίου
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
ΦΑΣ Νάουσα
Φίλιππος Μελίκης

Οι φίλοι των παραπάνω ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τη γνωστή πλατφόρμα του 24liveblog.

Ας δούμε λοιπόν τις αναμετρήσεις που θα παρακολουθήσετε αύριο Σάββατο LIVE :

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – Φίλιππος Μελίκης
ΠΑΟ Κουλούρας – Άχθος Αρούρης
ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Κοπανού
Νίκη Αγκαθιάς – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

*Αύριο θα ανακοινωθεί και ο “ΧΡΥΣΟΣ” χορηγός του LIVE του sportsup.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected