Ποδόσφαιρο Κόσμος

Premier League : Συνέχισαν το σερί Λίβερπουλ και Άρσεναλ, “γκέλα” η Σίτι (vids)

Με νίκες συνέχισαν στην 5η αγωνιστική Λίβερπουλ και Άρσεναλ, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε…εμπόδιο στη Σαουθάμπτον, που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Etihad.

Οι “Reds” είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είχε πολύ ωραίες εμπνεύσεις στο παιχνίδι του, σημειώνοντας και το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μανέ στο 43′ (το 100ο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89′ ο Κεϊτά.

Δεύτερη σερί νίκη για την Άρσεναλ, που δείχνει να συνέρχεται. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι στο Turf Moor με γκολ του Έντεγκααρντ στο 30ο λεπτό.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Γουότφορντ, που πέρασε…αέρας από το Carrow Road της Νόριτς, για την οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Χρήστος Τζόλης. Οι δύο νεοφώτιστοι έπαιξαν ανοιχτά, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην πολύτιμη νίκη με δύο γκολ του Σαρ και ένα του Ντένις. Για τη Νόριτς είχε ισοφαρίσει ο Πούκι.

Τέλος στο Etihad, η Σίτι παραχώρησε ισοπαλία στην εξαιρετική Σαουθάμπτον και έχασε έδαφος στην κορυφή της Premier. Οι “μπλε” σκόραραν στο 90′ με τον Στέρλινγκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side από το VAR.

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 19.30 με το ματς Άστον Βίλα – Έβερτον.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17/9

Νιουκάστλ – Λιντς  1-1

Σάββατο 18/9

Γουλβς – Μπρέντφορντ  0-2
Μπέρνλι – Άρσεναλ  0-1
Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας  3-0
Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον  0-0
Νόριτς – Γουότφορντ  1-3
Άστον Βίλα – Έβερτον (19.30)

Κυριακή 19/9

Μπράιτον – Λέστερ (16.00)
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (16.00)
Τότεναμ – Τσέλσι (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected