Κατηγορίες
Διάφορα

Συγκλονισμένη Κέρκυρα από τον ξαφνικό θάνατο του Στράτου – Το ασθενοφόρο άργησε 45 λεπτά! (vid)

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός επιχειρηματίας και συνδικαλιστής στην Κέρκυρα, Στράτος Ταγκατίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews, σήμερα το μεσημέρι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Ασθενοφόρο με συνοδεία Αστυνομίας, που άνοιγε τον δρόμο, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στην ζωή δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Στράτος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Κέρκυρα και με την συμβολή του στα κοινά, τόσο στον Εμπορικό Σύλλογο όσο και στο Επιμελητήριο, προσπάθησε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας θα λείψει από την Κέρκυρα και από τους φίλους του. Συγκλονισμένος από την απώλεια του φίλου του Στράτου Ταγκατίδη ο Σπύρος Σιμάτης, μετά την καταγγελία που έκανε για την καθυστέρηση 45 λεπτών του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μιλά στο Corfutvnews.

Ο κ. Σιμάτης συγκινημένος τονίζει ότι η ειρωνεία είναι ότι μαζί με τον Στράτο έδωσαν αγώνα για να τοποθετήσουν απινιδωτές σε κεντρικά σημεία, αλλά στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπως υποστηρίζει, τους απαγόρευσε να βάλουν και αλλού.

Ακούστε τις δηλώσεις του στο Corfutvnews

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected