Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ηρόδοτο οι Αποστολίδης, Κατίδης και Δερμιτζάκης

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Η ομάδα της Κρήτης ενέταξε στο δυναμικό της τον 26χρονο (22/06/1995) μέσο, Γιώργο Αποστολίδη που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μέχρι πρότινος έπαιζε στον ΟΦ Ιεράπετρας, τον 28χρονο (12/02/1993) μέσο, Γιώργο Κατίδη από τα Γιαννιτσά, που είχε κάνει παύση στην καριέρα του μετά τη θητεία του στην Τσεχία και στην Πρίμπραμ αλλά και τον 29χρονο (05/11/1992) τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη με καταγωγή από το Ηράκλειο, μέχρι πρότινος στον ΑΣ Σαντορίνης.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Γιώργο Αποστολίδη, Γιώργο Κατίδη και Γιάννη Δερμιτζάκη.

O Γιώργος Αποστολίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Ιουνίου 1995. Έχει ύψος 1.71 και είναι αριστερό χαφ. Τελευταία του ομάδα ήταν ο ΟΦ Ιεράπετρας και πριν τον ΟΦΙ βρισκόταν στη Δόξα Δράμας. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Κέρκυρα, την ΠΑΕ Χανιά, την ΑΕ Ερμιονίδας, Νίκη Βόλου, Πιερικό. Το 2015 βρέθηκε σε Ισπανικό έδαφος για την Ρεάλ Αβιλές, στην οποία είχε μετεγγραφεί από τη Νίκη Βόλου. Νωρίτερα ήταν παίκτης του Καμπανιακού και του Ηρακλή, από τον οποίο και ξεκίνησε την καριέρα του. Από τα 11 ως τα 18 του βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κατίδης είναι 28 ετών, γεννηθείς στις 12 Φεβρουαρίου του 1993 στα Γιαννιτσά ενώ έχει και Αμερικανική υπηκοότητα. Έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως μέσος. Ο Γιώργος Κατίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη και από εκεί προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Σειρά είχε η ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική. Μετά έγινε παίκτης της Νοβάρα, στην Ιταλία. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Φινλανδία για τη Γιάρο. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή και φόρεσε την φανέλα της Ολύμπια στην Τσεχία. Στην ίδια χώρα, έκανε μεταγραφή και για την Πριμπράμ στην πρώτη κατηγορία. Επιπλέον, από μικρή ηλικία στελέχωνε την Εθνική ομάδα, ως την Εθνική Ελπίδων.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 5 Νοεμβρίου του 1992 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει ύψος 1.93 και έχει παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτήν την κατηγορία με Εργοτέλη και ΟΦΗ. Πέρσι, βρέθηκε στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στον ΑΣ Σαντορίνης 2020, με τον οποίο είχε γεμάτη χρονιά στη Football League.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected