Διάφορα

Viral η παραίτηση του υπαλλήλου : Την ανακοίνωσε από το μικρόφωνο, «κράζοντας» την διεύθυνση (vid)

Τρόποι για να παραιτηθεί κάποιος από την δουλειά του, όταν νιώθει ότι αδικείται, υπάρχουν πολλοί. Από το να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει, μέχρι το να τσακωθεί με αυτόν που θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος για τις συνθήκες που βίωνε…

Η Beth McGrath όμως, βρήκε έναν καλύτερο τρόπο. Πιο… ηχηρό και πιο εντυπωσιακό.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η νεαρή κοπέλα δούλευε στα Walmart, στο τμήμα με τα ηλεκτρονικά και στο video που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της Facebook, φαίνεται να παίρνει το μικρόφωνο των ηχείων που υπάρχει στο κατάστημα και να ξεσπά, ανακοινώνοντας την παραίτησή της.

«Την προσοχή σας πελάτες και συνεργάτες του Walmart, το όνομά μου είναι Beth από το τμήμα των ηλεκτρονικών, δουλεύω εδώ σχεδόν 5 χρόνια και μπορώ να πω οτι όλοι δουλεύουν πολύ και είναι χαμηλόμισθοι. Τόσο οι μάνατζερς, όσο και οι πελάτες μας συμπεριφέρονται άσχημα και όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας λένε οτι είμαι αναλώσιμοι. Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Η εταιρία μεταχειρίζεται τους μεγαλύτερους σαν σκα..α. Γαμ…. οι μάνατζερς, γαμ… αυτή η δουλειά. Παραιτούμαι», είπε μεταξύ άλλων πριν κλείσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, φρόντισε να βγάλει στην σέντρα όσους την κακομεταχειρίζονταν, λέγοντας τα ονόματά τους και το τί έκαναν.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της είναι αποθεωτικά, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν το θάρρος που είχε για να κάνει κάτι τέτοιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected