Διάφορα - Συνεργάτες

Τριπλέτα…φωτιά απόψε στις οθόνες του “Barok” Coffee-Bar!

Το κυρίως πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League σερβίρεται σήμερα με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Mια ξεχωριστή, ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή για το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20) που από νωρίς το απόγευμα, θα υποδεχτεί τους θαμώνες του για σπουδαίους αγώνες!

Μετά το χθεσινό στραπάτσο του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ, αλλά και την ήττα του Άρη την Παρασκευή από τον Ιωνικό στη Νίκαια, η σημερινή πλούσια δράση αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Η αρχή στο πρόγραμμα γίνεται με το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Βόλο στις 16:00. Η Ελαφρά Ταξιαρχία γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟ, με 4-0 όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα. Ο Βόλος από την άλλη μπορεί να νίκησε 2-0 τη Λαμία, αλλά προβλημάτισε με την εικόνα του.

Λίγο αργότερα ο Ατρόμητος που με μια πολύ ψυχωμένη εμφάνιση πήρε το 0-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο πριν από μια εβδομάδα, υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό ο οποίος πέρασε… αδιάφορος μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην πρεμιέρα.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ που ενθουσίασε μετά το 3-0 επί του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ δοκιμάζεται στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρήτες θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό του για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα χρόνο και σίγουρα θέλουν να δείξουν πως είναι ικανοί να πάρουν το αποτέλεσμα μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη στο Χαριλάου τη Δευτέρα.

Τέλος, η αγωνιστική κλείνει με δύο ακόμα σημαντικές αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της μέτριας Λαμίας θέλοντας πάση θυσία τη νίκη μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Ενώ, ο ΠΑΟΚ θέλει επειγόντως να ξυπνήσει καθώς μετά την ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ στην Τούμπα τη περασμένη Κυριακή, είχε μέτρια εικόνα και μεσοβδόμαδα με την Λίνκολν. Η Τρίπολη είναι μια έδρα που διαχρονικά τον δυσκολεύει.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17/9

Ιωνικός – Άρης  1-0

Σάββατο 18/9

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός  1-0

Κυριακή 19/9

Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος (16.00)
Ατρόμητος – Παναιτωλικός (18.15)
ΟΦΗ – ΑΕΚ (18.15)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (20.30)
Λαμία – Ολυμπιακός (20.30)

H βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected