Κατηγορίες
Super League 2

Ξανά ανατροπή από την ΕΕΑ : Πήρε τελικά πιστοποιητικό ο Ηρόδοτος, άκυρο στη Ρόδο!

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στις αποφάσεις της ΕΕΑ, με αποτέλεσμα να προκαλούν συνεχείς ανατροπές στο…πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες, είχε απορρίψει τον φάκελο του Ηροδότου, σήμερα όμως άλλαξε την απόφασή της και έδωσε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Κρήτης!

Αντιθέτως, δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Ρόδου για επανεξέταση του φακέλου της με αποτέλεσμα η νησιωτική ομάδα να τίθεται εκτός πρωταθλήματος της Super League 2, παρά το γεγονός πως το Διοικητικό Εφετείο διέτασσε τη συμμετοχή της!

Μύλος…

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ :

«Αίτηση θεραπείας-ανάκλησης ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ της από 14.09.2021 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών.

Αίτηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ επανασυζήτησης του φακέλου της, λόγω μεταβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. ΧΟΡΗΓΕΙ το πιστοποιητικό, μετά την επανεξέταση του φακέλου, λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected