Κατηγορίες
Αθλήματα

Για δύο τίτλους στο Γιοχάνεσμπουργκ ο Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ αργότερα μπήκε και στον τελικό του διπλού, μαζί με τον Μάρκο Καλοβελώνη.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι Έλληνες τενίστες κέρδισαν στον σημερινό ημιτελικό τον Νοτιαφρικανό Caripi και τον Βρετανό Cash με 3-6, 6-3, 10-5, για να προκριθούν στον τελικό του διπλού της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Νοτιαφρικανούς Alec Beckley και Vaughn Hunter διεκδικώντας τον 2ο τίτλο τους μαζί ως ομάδα και 1ο σε διοργάνωση 25.000 δολαρίων.

Ο Περβολαράκης διεκδικεί 2 τίτλους στο Γιοχάνεσμπουργκ και στη hard court διοργάνωση της ITF, αφού προκρίθηκε νωρίτερα και στα ημιτελικά του μονού.

Κάνοντας ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Ιάπωνα Rio Noguchi, No.5 στο ταμπλό και Νο.489 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 6-2.

Ο Περβολαράκης, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.481 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Benjamin Lock από τη Ζιμπάμπουε, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.464 στον κόσμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected