Κατηγορίες
Basket

Η ατάκα του Giannis που φανερώνει τον χαρακτήρα του : «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου» (vid)

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς.

Όπως τόνισε ο «Greek Freak», δεν θα δίστασε να θυσιάσει τα πάντα για να έχει και πάλι δίπλα του στον πατέρα του που τόσο του λείπει.

«Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σταρ.

Επίσης ο Γιάννης μίλησε και για την Εθνική για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν χρόνο! Δεν θέλω να βάλω πίεση… Θέλω να πάμε και να το διασκεδάσουμε… Δεν παίζεις στην Εθνική ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα… Ζεις για να ακούς τον κόσμο να σου λέει «μας έδωσες χαρά που κερδίσαμε… Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό… Πήγα στην παρέλαση των Μπακς και είδαμε 200.000 κόσμο, όλοι τους με χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο; Θέλω να είμαι καλά το 2022, θέλω πολύ να τα καταφέρω… Μακάρι… Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο του Θεού. Βλέπω πολλά παιδιά που μπορούν να κάνουν μια σπουδαία ομάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected