Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η τεράστια προσπάθεια του Γιάννη Αβραμίδη στο Διεπιστημικό Θεραπευτικό Κέντρο, μέσα από τον φακό της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ταξίδεψαν στη Βέροια, όπου συνάντησαν τον 19χρονο σήμερα, πρώην αθλητή δεκάθλου, Γιάννη Αβραμίδη και την μητέρα του, κ. Βαϊτσα.

Ο Γιάννης τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, έπειτα από σοβαρότατο τραυματισμό που είχε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης του.

Ο 17χρονος τότε Γιάννης έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Έμεινε 21 ημέρες στην εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός αθλητής χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης ώστε να μπορέσει να περπατήσει και να μιλήσει ξανά.

Σήμερα έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Βέροια και επικοινωνεί με τους γύρω του γράφοντας σε ένα τάμπλετ όλα όσα θέλει να πει, ενώ πρέπει άμεσα να γυρίσει ξανά στη Γερμανία, στο κέντρο αποκατάστασης, ώστε να συνεχίσει τις θεραπείες του.

Αρωγοί σε αυτοί την προσπάθεια και οι ειδικοί θεραπευτές του Διεπιστημονικού Θεραπευτικού Κέντρο στη Βέροια, με επικεφαλής τον Στέφανο Τσίλη που βοηθούν σημαντικά στην αποκατάσταση του Γιάννη και συμβάλλουν ενεργά ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η εκπομπή πρόβαλε πλάνα από μία συνεδρία του Γιάννη στο Κέντρο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected