Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με Ρουγκάλα στο 90′ ο Διαγόρας, “έπεσε ηρωικά” ο εξαιρετικός Άρης Σούδας

Το όμορφο ταξίδι της χανιώτικης ομάδας στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με πικρό τρόπο και γκολ του Ρουγκάλα στο 90′. Μέχρι τότε ο Διαγόρας είχε… δεινοπαθήσει.

Ο Διαγόρας απείλησε πρώτος με τον Πίσπα στο 4′ αλλά άμεσα ο Αρης απάντησε με Τσίτα (5′) και Παπαδάκη (6′). Η επόμενη απειλή ήρθε στο 17′ ξανά με τον Τσίτα για να χαθεί καλή ευκαιρία για το 1-0 στο 31′ όταν ο Σκαφίδας απέκρουσε το σουτ του Παπαδάκη.

Με τον Θεοδοσιάδη να αλλάζει τον σχηματισμό και να ρισκάρει ο Αρης βρήκε κενούς διαδρόμους και με την ταχύτητα του Παπαδάκη απείλησε στο 51′ αλλά ο Σκαφίδας έδειξε σε ετοιμότητα αποκρούοντας το πλασέ του Χανιώτη επιθετικού. Η μόνη φορά που απειλήθηκε αισθητά η εστία του Καλαμαρίδη ήταν από στατική φάση στο 61′ με τον Ζούνη να αστοχεί εξ επαφής.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Άρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (76′ Τσίγκας), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Βαρδάκης (87′ Μπακογιάννης), Κυτράκης, Παπαθανασίου, Μαθιουδάκης, Τσίτας, Παπαδάκης (79′ λ.τ. Σελάμης), Ροκάκης (87′ Αναστασόπουλος).

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σκαφίδας, Νογκουέιρα (46′ Τσιαντούλας), Τάτσης (60′ Σάιμπερτ), Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Παπαδόπουλος (46′ Μουμίν), Πίσπας (83′ Ντος Σάντος), Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Λαμπίρης (83′ Μπούμπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected