Αθλήματα

Στον τελικό του Γιοχάνεσμπουργκ ο Περβολαράκης

Μόλις ένα σετ, αυτό στη πρεμιέρα του, έχει χάσει μέχρι στιγμής ο Μιχάλης Περβολαράκης στο τουρνουά, όπου αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο στη διοργάνωση της Νοτίου Αφρικής.

Στον ημιτελικό ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Νο. 464 στον Κόσμο Benjamin Lock από την Ζιμπάμπουε, με 6-4, 7-6 (4).

Όπως αναφέρει το tennisnews, η αναμέτρηση κράτησε 1 ώρα και 35 λεπτά, με τον Περβολαράκη να κάνει ένα break στη μοναδική ευκαιρία που είχε, ενώ μάλιστα δεν έδωσε ούτε ένα break point στον αντίπαλο του. Από τη γραμμή του σερβίς επίσης σημείωσε 7 άσους.

Αύριο ο 25χρονος θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο στη καριέρα του στα μονά, μετά τα τρόπαια στα 15άρια τουρνουά του Ηρακλείου το 2019.

Αντίπαλος του θα είναι ο Βρετανός Alstair Gray, Νο. 1013 στον κόσμο.

Επίσης εκτός από την πρόκριση του στον τελικό του μονού, ο Μιχάλης βρέθηκε και στον τελικό των διπλών με συμπαίκτη τον Μάρκο Καλοβελώνη, όπου αγωνίστηκαν στο ταμπλό ως Νο.4.

Η Ελληνική ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να αντιμετωπίσει τους Νοτιοαφρικάνους, Alec Beckley και Vaughn Hunter.

Ο αγώνας δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι δυο αθλητές μας, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 7-6 (5), σε 1 ώρα και 19 λεπτά, κατακτώντας όμως την σημαντική 2η θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected