Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Εύκολη πρόκριση για τον Εργοτέλη (photos)

Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Εργοτέλης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, επικρατώντας εύκολα με σκορ 0-3.

Η ομάδα της Κρήτης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και πέτυχε τρία γκολ με τους Βουτσά, Σαρρή και Κωστανάσιο. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δυο δοκάρια και πολλές χαμένες ακόμα ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ.

Ο Εργοτέλης έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και μόλις στο 4ο λεπτό ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ποζατζίδης εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα δεξιά με τον Βουτσά να παίρνει την κεφαλιά ανενόχλητος απ’ το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Εργοτέλης «άγγιξε» το 0-2 με τον Μπουτσάκη μόλις στο 11΄, ενώ στο 22ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη και την πρόκριση όταν ο Βουτσάς εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα αριστερά, με τον Σαρρή να πηδάει στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να κάνει το 0-2!

Στο 28ο λεπτό του αγώνα ο Εργοτέλης έφτασε μία ανάσα από το 0-3, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη η μπάλα έφτασε στον Kwateng όπου βρισκόταν διαγώνια της περιοχής με τον τελευταίο, να κάνει το δυνατό σουτ και το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει την πορεία της μπάλας.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ως αποτέλεσμα το 0-2 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι «κιτρινόμαυροι» που ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν στο 60 να κάνουν τρία τα τέρματα της διαφοράς, όταν ο Σερβιλάκης απ’ τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον Κωστανάσιο να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-3!

Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε και το 0-3 έμεινε μέχρι και το φινάλε με τον Εργοτέλη να κάνει το… καθήκον του κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ και να παίρνει εύκολα τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟ Ρουφ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Σαχσανίδης (86′ Σιμάκου), Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νιτσάκης, Καλλέργης (63′ Φιλιμέγκας), Μακρής, Νασσιόπουλος, Βενάρδος

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας) : Τσέλιος, Μήτσο, Σαρρής, Ποζατζίδης (57′ Ντουμάνης) Κατσούρι, Σερβιλάκης, Κόλα, Βουτσάς (76′ Γιούσεφ), Μπουτσάκης (68′ Νεράλ), Κούατενγκ (68′ Φαράγκ), Κωστανάσιος (76′ Μοστάφα)

Tα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected