Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Εντυπωσιακό ματς στις Αρχάνες, την πρόκριση ο ΑΟΑΝ στην παράταση!

Σπουδαία πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΑΟ Αγίου Νικολάου, επικρατώντας 1-2 του Γιούχτα στις Αρχάνες στην παράταση.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά ήταν ελαφρώς καλύτερη από τον Γιούχτα στην αναμέτρηση και χτυπώντας στο τέλος με τον Τζιλάι (83′) και με γκολ στο 1ο λεπτό της παράτασης (91′) μεον Φουκαράκη, πέτυχε την ανατροπή στο σκορ και πήρε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιούχτας προηγήθηκε στο 38ο λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Λογοθέτη έπειτα από κόρνερ του Φραγκουλάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα του Γιούχτα.

Το ματς όπως το περιέγραψε το Prismasport :

Στο 4ο μόλις λεπτό ο ΑΟΑΝ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδωσε την κίτρινη κάρτα στον Νοκάι για θέατρο.

Ο ΑΟΑΝ είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις προς την εστία του Γιούχτα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Στο 38′ ο Φραγκουλάκης βρήκε με τρομερή εκτέλεση κόρνερ τον Λογοθέτη στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με μία κεφαλιά δυναμίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπένκο για το 1-0.

Στην συνέχεια η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στον ΑΟΑΝ, καθώς ο Γιούχτας ήθελε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα, όμως ήταν εκείνος που έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς η έμπνευση του Φραγκουλάκη να σουτάρει από το κέντρο, κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΑΝ ήταν η ομάδα που καιγόταν για το γκολ, ο Γιούχτας περιορίστηκε σε ένα πιο παθητικό ρόλο.

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου ανέβασε την πίεση της ακόμη περισσότερο στα τελευταία λεπτά, βγήκε μπροστά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους, με τον Γιούχτα να μην μπορεί να τις εκμεταλλευθεί καθώς η προσπάθεια του Κατσικοκέρη στην καρδιά της περιοχής του ΑΟΑΝ, κατέληξε ψηλά άουτ στο 80′.

Ο Γιούχτας δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και το πλήρωσε με τον Τζιλά να πετυχαίνει ένα ανεπανάληπτο γκολ με κεφαλιά, έπειτα από βαθύ γέμισμα του Παπαδόπουλο για να φέρει το ματς στα ίσια για το 1-1 στο 83′.

Το ματς μοιραία οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί μίλησε από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο ΑΟΑΝ.

Στο 91′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, εκείνος βρήκε τον Μαρκάκη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Φουκαράκη που από κοντά έκανε το 1-2 πετυχαίνοντας την ανατροπή.

Στο 102′ ο Παπαδόπουλος άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του για το υπόλοιπο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να κατάφερουν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα γκρανκινιολικά, με την μία φάση να διαδέχεται την άλλη και τον Γιούχτα να φτάνει στιγμές από την ισοφάριση στο 120, ενώ νωρίτερα είχε πετύχει γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Πλουσή.

Ο ΑΟΑΝ από την άλλη, έχασε απίστευτες φάσεις για να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε αγκαλιά με τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι και ο Γιούχτας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δωματά με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Άγγελος Κασσωτάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Λογοθέτης, Ραπτάκης, Ψαρράς (58′ Νύκταρης), Δωματάς, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης, Μέμμος, Πλουσής

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Πλουσής, Ανυφαντάκης (30′ λ.τ. Μαρκάκης / 120′ Κατσαρός), Μαυρής (60′ Πάγια), Φουκαράκης, Παπαδόπουλος Μ., Νοκάι (70′ Τζιλάι), Μηνάς

Tα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected