Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Νέα υψηλή…πτήση για την Κοζάνη και πρόκριση στον 4ο γύρο!

Καλύτερη και πιο ουσιαστική η Κοζάνη έφυγε με την πρόκριση από το Ριζάρι, επικρατώντας με σκορ 3-1 του αξιόμαχου Εδεσσαϊκού.

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενουμένων, χάρη στην ποιότητα και την εμπειρία κάποιων παικτών του Γιάννη Κερλίδη, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και είναι άκρως αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά και απείλησαν τους φιλοξενούμενους, μείωσαν το σκορ και αν δεν υπήρχε η αδράνεια που έφερε το τρίτο τέρμα της Κοζάνης, το οποίο αποτέλεσε την ταφόπλακα για τους Εδεσσαίους, ίσως να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Aridaia365

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός (Άγγελος Ζαζόπουλος) : Τεντζέρης, Γκίνης, (82’ Ροδοβίτης), Αηδονίδης, (82’ Κεραμυδάς, Μωυσίδης, (87’ Μυλωνάς), Αβραμίδης, Γιαννόπουλος, Ντόγος (76’ Μίσκος), Προύντσης, (46’ Κατικαρίδης), Κυζιρίδης, Ταουσιάνης, Μεληκιώτης.

Κοζάνη (Γιάννης Κερλίδης) : Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Παπαργυρίου, Σερσέμης, Ρογγότης, Μπίντσης (59’ Τσώτσος), Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μπακάλης, Μπάρο Βαλεντίνο (80’ Δινοβίτσης), Κωστούλας (80’ Ντούκα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected