Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζει στα παρκέ με τον ΑΣ Καρδίτσας ο Γιάννης Μπουρούσης!

Την απόφαση του να επιστρέψει στα παρκέ, και να αγωνιστεί με την ομάδα της ιδιαίτερης ομάδας του, τον ΑΣ Καρδίτσας, ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αλλάζει αυτόματα τις ισορροπίες.

O 38χρονος Καρδιτσιώτης σέντερ, αν και είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του μετά το πέρασμα του από το Περιστέρι, επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα της ιδιαίτερης του πατρίδας να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει.

Έτσι, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, προσθέτει στην τεράστια καριέρα του και τον ΑΣΚ, κα τίθεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα, ενώ στην προσωπική του σελίδα έγραψε :

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στο παρκέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected