Basket

Εντυπωσιακές κινήσεις στην Α2, Βεργίνης και Μαυροκεφαλίδης οι επόμενοι!

Μετά τον Γιάννη Μπουρούση και ο Δημήτρης Βεργίνης θα ενισχύσει την ομάδα του ΑΣ Καρδίτσας, η οποία ξεκάθαρα στοχεύει στην άνοδο, «χτίζοντας» ένα πολύπλευρο και γεμάτο εμπειρία ρόστερ, το οποίο είναι ικανό να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α2 Εθνική της νέας σεζόν.

Οι συστάσεις για τον 34χρονο play maker είναι περιττές και η πορεία του στα γήπεδα της Α1 Εθνικής διέπεται από σταθερή πορεία και από συμμετοχή σε πολλές ομάδες.

Η ανακοίνωση :

«Ποιότητα και εμπειρία με Δημήτρη Βεργίνη !!!

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Βεργίνη στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 34χρονος και ύψους 1,92 μ. γκαρντ αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ομάδα μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, το οποίο ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου.

Ο Θεσσαλονικιός Δημήτρης Βεργίνης, αποτελεί έναν αθλητή με καριέρα και παραστάσεις στο πιο υψηλό επίπεδο, που έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Θα ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ώστε οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν.

Η προσθήκη τόσο του Δημήτρη Βεργίνη, όσο βέβαια και του μεγάλου Γιάννη Μπουρούση που ήδη ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Καρδίτσα, δίνουν επιπλέον λύσεις και προσωπικότητα στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας, που θα είναι απαραίτητα στοιχεία για το φετινό μαραθώνιο της Α2 Εθνικής. Με τις δυο αυτές προσθήκες, ολοκληρώνεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την ομάδα μας και το δυναμικό της παίρνει την τελική του μορφή.

Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στην οικογένεια του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Πυροδοτεί «βόμβα» με Μαυροκεφαλίδη ο Τρίτωνας

Μετά την Καρδίτσα και τον Μπουρούση, έρχεται ο Τρίτωνας με τον Μαυροκεφαλίδη και η φετινή Α2 Εθνική αναμένεται με ενδιαφέρον και υψηλό ανταγωνισμό

Ο Τρίτων έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και θα επιδιώξει πορεία πρωταθλητισμού στην ερχόμενη Α2 Εθνική κατηγορία, η οποία ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.

Η ομάδα από τα Σεπόλια αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο, αφού φημολογείται ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα φορέσει την φανέλα της και θα την ενισχύσει στην front line, με στόχο την άνοδο.

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Μαυροκεφαλίδη και την καριέρα του, ενώ ο Ιωνικός θα αποτελέσει μία δυνατή και έμπειρη λύση από το δυναμικό της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected